Стартовая страница Каталог оборудования Контактная информация Новости Полезные ссылки
 

     Печатная версия каталога
     IMER GROUP (3,6Mb, pdf)

  Подающие и штукатурные станции, растворосмесители 
Автобетоносмесители L&T
(Каталог, 5,80 Mb, pdf)
  Автобетоносмесители L&T
       23 Апреля 2024 г.
апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<март  


Новости

04.07.08 Ленiнградська площа: життя на будівництві
В понедiлок побував на ще одному “об’єктi” - “реконструкцiя” Дарницького унiвермагу на Ленiнградськiй площi. До самого унiвермагу впритик пiдходять два будинки - про проспекту Миру i по проспекту Возз’єднання. У дворi ведеться, з порушенням усiх писаних i неписаних (просто людських) норм, будiвництво “пристройкi” до унiвермагу.

Люди живуть буквально на будiвництвi. Двiр сам по собi те що називається “невентилiруємий”, а тут i шум, i пилюка, i небезпека для життя, не кажучи вже про здоров’я. Ковшi з бетоном носять прямо над головами дiтей, над машинами мiсцевих мешканцiв.

Поняття “будмайданчик” тут просто не iснує. Потрiбну технiку просто приганяють i швиденько огороджують її парканом. Коли ми приїхали, представники мiсцевої iнiцiативної групи сидiли вже на лавочцi бiля будови i чекали наряд мiлiцiї. Вони її викликали через шум вiдбiйних молоткiв. Патрульна служба, яка якраз була поряд i почала передавати виклик по рацiї, просто не могла цього зробити. Мiлiцiонеру довелося вiдiйти на 100 метрiв, щоб пояснити диспетчеру чого ж вiн хоче.

Як повiдомили мiсцевi мешканцi, квартири, якi “перекриваються” цими новими стiнами i будуть в результатi замурованi, вже викупленi i це буде теж частина торгового центру - з чи не найбiльшим в Українi бiльярдним залом.

Дерева всi позрiзали, залишилися тiльки дерева вздовж будинкiв - далi вiд будiвництва. Ше такi цiкавi факти. Пiсля того, як один мiсцевий мешканець день блокував власною машиною пiд’їзд для технiки, фiрма-забудовник подала на нього до суду! I вимагає компенсацiї збиткiв бiля 2,5 тисяч гривень.

На будову, за вимогою мешканцiв, приїздив Голубченко i сказав - та це просто зразкове будiвництво! Все просто супер! I поїхав. Приїздив телеканал СIТI. Поки вони знiмали сюжет - журналiстцi вже дзвонили на мобiльний i пропонували грошi, щоб сюжет не вийшов. Сюжет вийшов один раз - у кастрованому виглядi. У наступному випуску новин його просто не було. До речi, поки ми ходили навколо, фотографували, спiлкувалися з мешканцями, з мiлiцiєю, яка теж приїхала i склала протокол, шум будови несподiвано затих. Мешканцi сказали - ви насолоджуєтеся унiкальною тишею! Приходь частiше!

Кришує все це будiвництво - Партiя регiонiв.

Издание: Системний дерибан
 

 
© Powered by TSB News v.1.1beta6.2
Мобильный бетонный завод
Мобильный бетонный завод ORU ONEDAY

Станки для резки камня и плитки Fresa Manta 250-300 Automatica «Nuova Mondial Mec» (Италия)
   Станки для резки камня и плитки MONDIAL MEC Италия
Пневматические транспортировочные станции
   Универсальные пневматические транспортировочные станции с дизельным двигателем MOVER 270D.

Оборудование для коттеджного строительства

copyright 2002-2007 Optimus Company
Растворосмеситель MIX 360 Бетоносмеситель Imer Мобильный бетонный завод