Стартовая страница Каталог оборудования Контактная информация Новости Полезные ссылки
 

     Печатная версия каталога
     IMER GROUP (3,6Mb, pdf)

  Подающие и штукатурные станции, растворосмесители 
Автобетоносмесители L&T
(Каталог, 5,80 Mb, pdf)
  Автобетоносмесители L&T
       26 Апреля 2024 г.
апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<март  


Новости

22.02.08 Влада Києва дозволила реставрацію Миколаївських воріт на Печерську
Влада Києва дозволила реставрацію Миколаївських воріт на Печерську і будівництво поряд з ними багатофункціонального комплексу
Влада Києва дала дозвіл на проведення реставрації пам`ятки архітектури “Миколаївські ворота” (1846-1850 p.p.) та будівництво поряд з нею (по вул. Івана Мазепи (Січневого Повстання), 1) багатофункціонального адміністративно-громадського комплексу.
Відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації від 20 лютого оприлюднено на офіційному веб-порталі столичної влади.
Як зазначається у документі, товариство з обмеженою відповідальністю «Хрещатик Інвестбуд», яке придбало у власність земельні ділянки за вказаною адресою, має право здійснити проектування і реставрацію з пристосуванням під адміністративні приміщення пам`ятки архітектури “Миколаївські ворота” з прилеглими будівлями (1846-1850 p.p.), без права зміни цієї пам`ятки, надбудов чи прибудов до неї, та будівництво багатофункціонального адміністративно-громадського комплексу.
Згідно з прийнятим рішенням, ТОВ «Хрещатик Інвестбуд» повинно забезпечити із залученням проектних і науково-дослідних установ, що мають відповідну ліцензію, обстеження технічного стану пам`ятки архітектури «Миколаївські ворота», розробку історико-містобудівного обгрунтування і врахувати їх при розробці проектно-кошторисної документації та проведенні реставраційних робіт і робіт з будівництва багатофункціонального комплексу, з метою збереження у належному технічному стані цієї пам`ятки архітектури та забезпечення спеціального режиму використання її охоронної зони.
Товариство також має забезпечити укладання охоронного договору щодо пам`ятки архітектури “Миколаївські ворота” і погодження його з центральним органом виконавчої влади у сфері охорони культурної спадщини – Міністерством культури і туризму України та виконувати його вимоги.
У свою чергу Головне управління охорони культурної спадщини КМДЖА зобов`язано проконтролювати додержання вимог Закону України «Про охорону культурної спадщини» при проведені реставрації з пристосуванням вказаної пам`ятки.

Источник: BAU.ua - Строительство и Архитектура Украины
 

 
© Powered by TSB News v.1.1beta6.2
Мобильный бетонный завод
Мобильный бетонный завод ORU ONEDAY

Станки для резки камня и плитки Fresa Manta 250-300 Automatica «Nuova Mondial Mec» (Италия)
   Станки для резки камня и плитки MONDIAL MEC Италия
Пневматические транспортировочные станции
   Универсальные пневматические транспортировочные станции с дизельным двигателем MOVER 270D.

Оборудование для коттеджного строительства

copyright 2002-2007 Optimus Company
Растворосмеситель MIX 360 Бетоносмеситель Imer Мобильный бетонный завод